Menu

FAQ

 
Q: Jeg har et årsabonnement (12 mdr.) og vil gerne fortsætte - hvad sker der med mine data?
Ans: Har du været bruger af et årsabonnement (12 mdr.) og vil forsætte på samme profil, skal du huske at forny dit abonnement inden udløb. Alle data på et årsabonnement bliver slettet 90 dage efter udløb.Fornyelse koster 365,00 kr. for ny periode.
 
Q: Jeg har haft et prøveabonnement (gratis) og vil gerne fortsætte med et købt abonnement - hvad sker der med mine data?
Ans: Alle data på dit abonnement bliver slettet 90 dage efter udløb.
 
Q: Jeg har fået ny telefon - kan jeg stadig bruge CarDriveLogsapp?
Ans: Ja, det kan du. Installér appen på din nye telefon og indtast bruger-ID og adgangskoden. Du skal Log Ud af appen på den gamle telefon.
 
Q: Jeg har problemer med at logge på inde i applikationen efter ændring af adgangskoden?
Ans: Sluk og genstart telefonen. Hvis dette ikke hjælper, skal du slette appen og genstarte telefonen. Installér derefter appen på ny og indtast bruger-ID og adgangskode.
 
Q: Jeg har glemt min adgangskode, hvad gør jeg?
Ans: Har du glemt din adgangskode, kan du rekvirere ny på login-siden. Hvis du har en erhvervsaftale med en administrator i virksomheden, kan vedkommende sende dig en mail med din adgangskode.
 
Q: Kan jeg skifte min adgangskode?
Ans: Ja, det kan du godt. Log ind på din brugerprofil enten som administrator eller chauffør på www.cardrivelog.dk. Du kan ændre dit password under Profil. Husk at afslutte med OPDATER. Du skal genstarte appen med dit nye password, da dine ruter ikke bliver sendt til databasen med det gamle password.
 
Q: Hvad er CarDriveLog onlineportal/kundepanel?
Ans: De indsamlede kørselsdata indsendes automatisk til CarDriveLogs onlineportal, der giver medarbejdere og bogholderi en lang række muligheder for at håndtere de registrerede data. Kørselsgodtgørelse beregnes automatisk og afrapporteres i dokumentation, der fuldt ud lever op til SKATs krav. Portalen giver desuden indblik i køremønstre og derved mulighed for optimering af ruter og køretider.
 
Q: Er appen gratis?
Ans: Nej, CarDriveLogApp er ikke gratis. Download er både til Iphone og Android systemer.Prisen er 365,00 DKK inkl. moms for 12 mdr. med automatisk fornyelse og betaling.
 
Q: Hvordan fungerer registrering af kørslen?
Ans: Registrering af kørslen foregår via CarDriveLog appen som kan downloades for 365,00 DKK både til Iphone og Android systemer. Registreringsværktøjerne kan anvendes både ved kørsel i firmabil og ved kørsel i egen bil.
 
Q: Har chauffør adgang til egne data?
Ans: Ja. Chaufføren har adgang til egen side hvor han/hun kan se kørebogens log, tilføje/rette/slette steder og kørselsformål. Chaufføren kan også ændre adgangskode.
 
Q: Kan jeg blive oprettet både som administrator og chauffør?
Ans: Ja, det kan du. Du skal oprette chauffør med dit eget navn, brugernavn og adgangskode. Når du logger på administrator www.cardrivelog.dk kan du vælge om du vil logges ind enten som administrator eller chauffør.
 
Q: Hvad er CarDriveLog ?
Ans: CarDriveLog er en elektronisk kørebog. Den bagvedliggende onlineportal giver dig og dine medarbejdere en række tidsbesparende funktionaliteter. Portalen giver overblik over kørslen, effektiv håndtering af medarbejdernes kørselsgodtgørelse og –regnskab samt dokumentation til SKAT, der lever op til alle krav til kørselsregnskaber.
 
Q: Hvordan fungererCarDriveLog ?
Ans: Du skal oprettes som administrator på siden www.cardrivelog.dk. Når du oprettes som administrator på hjemmesiden skal du tilføje afdelingliste, billiste, statens takster, stedliste og formålsliste og du skal oprette en (eller flere) chauffør. Dernæst skal du sende en mail til chaufføren med brugernavn og adgangskode. Chaufføren skal downloade CarDriveLog App på egen smartphone. Chaufføren skal indtaste brugernavn og adgangskode og kan dermed begynde at bruge appen.