Om CarDriveLog App

CarDriveLog App er din smarte kørebog som altid er ved hånden

  • 100% elektronisk bil-kørebog
  • Simpel at bruge
  • Minimere risikoen for fejl
  • Synkronisering inbygget selv når du er offlineCarDriveLog App er elektronisk bil-kørebog app til automatisk registrering af kørselsdetaljer til privat- og erhvervskørsel.

CarDriveLog App er tilgængelig både på dansk og engelsk. CarDriveLog App giver dig og dine medarbejdere en række tidsbesparende funktionaliteter. App’en giver dig overblik over alle kørselsdetaljer.

Du kan med en klik registrere din kørselsture inkl. kørselsformål, adresser til/fra og antal kørte kilometer. Alle disse informationer bruges til at danne bogføringsbilag i form af excel eller CSV fil, som du kan nemt importerere eller printe i forbindelse med bogføring og øvrig dokumentation til skat.

Du har selv adgang til din egen web-panel, hvor du har mulighed for at rette, slette eller tilføje ekstra informationer omkring din kørsel.

 

Hvordan opstod ideen om CarDriveLog App?

Når man har et tilbagevendende problem, forsøger man at finde en løsning. Sådan gik det med CarDriveLog som så dagens lys for nyligt.

Mit problem var førhen, at jeg ikke kunne huske hvor mange km jeg havde kørt, og hvornår det nu var! Jeg brugte meget tid til registrering og fandt for ofte min kalender frem, for at genopfriske min hukommelse både i forhold til dato og kilometertal.

Derfor fandt jeg denne løsning og vil dele den med alle!

CarDriveLog er en fuld elektronisk bil-kørebog App som skal spare tid og fri os fra papirer i forhold til registrering af privat- og erhvervskørsel, når vi skal beregne kørselsgodtgørelse. Løsningen går ud på at du opretter dig som administrator på siden www.cardrivelog.dk . Når du er oprettet som administrator opretter du en chauffør. Det eneste chauffør skal gøre er at downloade App enten på sin smartphone både Apple og Android og starte med at bruge den.

Prisen for Appen er overkommeligt og skal fornyes hvert år.

Den tid jeg brugte på registrering, kontrol og forsendelse bruger jeg på min kerneopgave i idag ved at have CarDriveLog App. Du kan gange tiden med eks. flere medarbejdere i din virksomhed. Så vil du kunne bedre se på bundlinien at det kan godt betale sig at investere meget lidt penge for at lave store besparelser og fri mange medarbejdere fra bekymringer om det kan huske at indberette kørsel hver måned.

Der er sikkert mange som sidder med det samme problem og derfor byder jeg med denne løsning (CarDriveLog).

Hvordan det virker?

Hent CarDriveLog App

Download CarDriveLog App enten fra AppStore eller Google Play på din smartphone.

Tilmeld dig gratis

Tilmeld dig til 60 dages gratis prøveperiode.

Log ind

Log ind på din CarDriveLog App med brugernavn og password.

Brug appen

Vælg din bil, klik på start og begynd at bruge appen.

Hvorfor CarDriveLog?

Gratis prøveperiode i 60 dage
Brugbar i alle situationer
Automatiske beregninger
Brugervenlig og effektiv
App StoreGoogle Play

Din smarte kørebog.